top of page

Personvernerklæring

1. PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES

 

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, og passord for min side. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

 

2. FORMÅL MED BEHANDLINGEN

 

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser, og administrering av medlemskap. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

 

3. GRUNNLAGET FOR BEHANDLINGEN

 

Informasjon om navn, adresse, telefon og e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

 

4. INNHENTING AV PERSONOPPLYSNINGER

 

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/Cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (Cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her: https://www.tursekker.com/terms-conditions

 

I tillegg henter vi informasjon gjennom Google Analytics, for å blant annet finne ut hvordan du som kunde navigerer på nettsiden.

 

5. UTLEVERING AV OPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER

 

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, for utenom ordreinformasjon som brukes til logistikk, og med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere

 

6. SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

 

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.

 

7. INFORMASJONSSIKKERHET

 

Wix.com er vert for tursekker.com. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.com-applikasjonene. Dataene dine lagres på sikre servere bak en brannmur.

 

Alle betalingsleverandører som tilbys av Wix.com, og brukes i vår nettbutikk, overholder standardene satt av PCI-DSS, som er administrert av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører.

 

8. Endringer i personvernerklæring

 

Vi forbeholder oss retten til å kunne endre personvernerklæringen på hvilket som helst tidspunkt, så les den ofte. Endringer og avklaringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i erklæringen, vil vi varsle deg om at den er oppdatert, slik du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter.

 

9. Kontaktinformasjon

 

Dersom du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss via: kundeservice@tursekker.com

10. Henvisninger

1. Google personvernregler

2. Google ads data

3. Visitor Analytics data

bottom of page